Hallo allemaal!

Samen met Frans Bouwman vorm ik, Ineke de Groot, BDGpics.nl.

We zijn een stel zeer enthousiaste fotografen, en werken in opdracht, maar we hebben ook een website met allerlei stockfoto’s. Die stockfoto’s worden regelmatig aangevuld, want we gaan zo veel mogelijk op pad om foto’s te maken. We houden erg veel van kastelen, ruïnes en urbex, maar eigenlijk kan alles ons wel bekoren.

Magnolia; bloesem; bloeiende boom

Met behulp van dit blog kom je het verhaal achter de foto’s te weten. Gaat het over iets wat je kunt bezichtigen, zoals een kasteel, dan zet ik daar, indien het er is, ook de website bij. Wie weet word je geïnspireerd door onze foto’s en wil je er zelf ook naartoe.

Heb je vragen, stel ze gerust. Dat kan via dit blog, onder elk verhaal kun je reageren (eventueel anoniem) of via ons e-mailadres: bdg.pics.nl@gmail.com.

Le Mont St. Michel; Normandie; kathedraal; kerk; Frankrijk; klooster

Voor meer foto’s, bezoek onze site BDGpics.nl.

Houd je van koken, ga dan naar mijn blog Koken met foto’s.

Veel lees- en kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *